Yhteystiedot

Yhteystiedot

OpenLight Factory Oy

Rongankatu 2A,
33100 Tampere

040-187 3590

factory@openlight.fi

Facebook

Twitter

Jaakko Hietala

Valaistustekniikan DI, toimitusjohtaja

Jaakon osaaminen perustuu pitkäaikaiseen työskentelyyn valaistusalan projektien parissa. Hän on ollut järjestämässä lukuisia valaistusalan yritystapahtumia esim. Fagerhult Oy:lle, Tehomet Oylle, Osram Oy:lle. Lisäksi ollut organisoimassa Suomen Valoteknillisen seuran eri tapahtumia lähes kymmenen vuoden ajan.

jaakko.hietala@openlight.fi | 040-187 3590

Katri Kallio

Valoteknikko ja tapahtuma-alan ammattilainen

Katri Kallio

Katrilla syntyi vahva kiinnostus  jo nuorena esittävään taiteeseen kuten estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin ja ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena.

Kiinnostuksen kohteet ajoivat minut opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakouluun Medianomiksi ja työskentelemään media-alalle. Pääaineenani ammattikorkeakoulussa oli teatteri-ja tapahtumavalaisu.

Pasi Oksman

Valokuvaaja / FK, KTM

Pasi Oksman

Pasi on toiminut työelämässä niin julkisella sektorilla, yritysmaailmassa kuin yrittäjänäkin. Pitkä työkokemus on opettanut häntä ymmärtämään organisaatioiden toimintaa sekä joustavuuden, sujuvuuden ja luotettavuuden tärkeyden.

Lauri Hietala

Valosuunnittelija / TeK

Lauri Hietala

Lauri työskentelee valokuvauksen lisäksi myös valosuunnittelijana esittävien taiteiden alalla. Hän on toiminut valosuunnittelijana mm. monitaiteellisen taidekollektiivi Liiketilan viimeisimmissä video- ja näyttämöteoksissa.