Yhteystiedot

Yhteystiedot

OpenLight Media Oy

040-187 3590

factory@openlight.fi

Facebook

Twitter

Pasi Oksman

FK, KTM

Pasi Oksman

Pasi on toiminut työelämässä niin julkisella sektorilla, yritysmaailmassa kuin yrittäjänäkin. Pitkä työkokemus on opettanut häntä ymmärtämään organisaatioiden toimintaa sekä joustavuuden, sujuvuuden ja luotettavuuden tärkeyden.

pasi.oksman@openlight.fi | 040-552 4806

Katri Kallio

Valoteknikko ja tapahtuma-alan ammattilainen

Katri Kallio

Katrilla syntyi vahva kiinnostus  jo nuorena esittävään taiteeseen kuten estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin ja ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena.

Kiinnostuksen kohteet ajoivat minut opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakouluun Medianomiksi ja työskentelemään media-alalle. Pääaineenani ammattikorkeakoulussa oli teatteri-ja tapahtumavalaisu.

Jaakko Hietala

Valaistustekniikan DI (Toimitusjohtaja)

Jaakko Hietala

Jaakon osaaminen perustuu pitkäaikaiseen työskentelyyn valaistusalan projektien parissa. Hän on ollut järjestämässä lukuisia valaistusalan yritystapahtumia esim. Fagerhult Oy:lle, Tehomet Oylle, Osram Oy:lle. Lisäksi ollut organisoimassa Suomen Valoteknillisen seuran eri tapahtumia lähes kymmenen vuoden ajan.

jaakko.hietala@openlight.fi | 040-187 3590

Lauri Hietala

Valosuunnittelija / TeK

Lauri Hietala

Lauri työskentelee valokuvauksen lisäksi myös valosuunnittelijana esittävien taiteiden alalla. Hän on toiminut valosuunnittelijana mm. monitaiteellisen taidekollektiivi Liiketilan viimeisimmissä video- ja näyttämöteoksissa.